Волейболистите на Пуерто Рико отстъпиха на олимпийския шампион Бразилия с

...
Волейболистите на Пуерто Рико отстъпиха на олимпийския шампион Бразилия с
Коментари Харесай

Пуерто Рико се закани на България

Волейболистите на Пуерто Рико отстъпиха на олимпийския първенец Бразилия с 0:3 гейма на старта на олимпийската подготовка във Варна, като макар загубата съумяха много да поизпотят " селесао " за крайната победа в зала " Конгресна ". След като се опънаха на бразилците, от тима на Пуерто Рико се заканиха за още-по-добър втори мач против България на следващия ден.

Треньорът на Пуерто Рико Освалд Антонети съобщи, че отборът му играе доста по-добре спрямо предходната година и чака още по-силен втори мач.

" Играем доста по-добре спрямо предходната година, когато се срещнахме с България. Това е по този начин, тъй като имахме доста надпревари в този състав през този сезон и с всеки минал ден от ден на ден се обиграваме. Смятам, че на следващия ден е създадем още по-добър мач и ще се борим за победа против България, без значение, че са домакини ".



Капитанът и звезда на Пуерто Рико Морис Торес, който приключи с 11 точки против Бразилия, съобщи: " Спомням си доста добре предходната година, когато изгубихме от България, тук във Варна. Имате невероятна аудитория, която дава страхотна поддръжка на вашите национали. Но ние през днешния ден направихме мощен мач, а на следващия ден ще дадем всичко от себе си за първа победа в шампионата ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР