Волейболистите на Нефтохимик 2010 и Дея спорт откриха днес ударопоглъщаща

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 и Дея спорт откриха днес ударопоглъщаща
Коментари Харесай

Волейболни шампиони подариха спортна площадка на Защитеното жилище за лица с умствена изостаналост в Бургас

Волейболистите на Нефтохимик 2010 и Дея спорт откриха през днешния ден ударопоглъщаща площадка за волейбол и бадминтон в Защитеното жилище за лица с умствена назадничавост в Бургас.

Оказва се, че момчетата и девойки от общественото заведение са измежду най-верните име почитатели като не пропущат късмет да поддържат бургаските тимове, присъствайки на трибуните на всеки техен мач. Затова и изненадата с визитата на волейболните ни звезди за днешния състезателен празник на Центъра бе посрещната с доста усмивки.

Заедно с кмета Димитър Николов бяха първенците на България от ВК Нефтохимик 2010 – президентът на клуба Огнян Томов, капитана на тима Иван Станев и сполучливите спортисти от ВК Дея Спорт, които записаха четвърти резултат след поредност от звездни мачове в Супер Волей и финалисти за купата на България – доктор Александър Маджуров, президент и притежател на клуба и волейболистите Валентин Братоев, Самуил Вълчинов и новото попълнение Ники Николов.

След откриването бяха раздени и волейболни топки, а настанените в центъра имаха шанса да изиграят своя първи дуел с професионалните волейболисти.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР