Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони надиграха шампиона Нефтохимик с 3:2 гейма,

...
Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони надиграха шампиона Нефтохимик с 3:2 гейма,
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Показахме характер и воля за победа, не се пречупихме

Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони надиграха първенеца Нефтохимик с 3:2 гейма, в мач от Първа осмица на мъжката Суперлига. Дупничани реализираха трета победа и с 10 точки заемат трето място в класирането.

Старши-треньорът на отбора Виктор Карагьозов показа, че момчетата му са посочили огромен темперамент за успеха. Ето какво сподели експертът за BGvolleyball.com след забележителния триумф:

" Много сложен мач, приключил удобно за нас. Изключително съм удовлетворен, че успяхме да надиграем класен противник. Момчетата се бориха до дъно. Не се предадоха в тайбрека, макар че изоставахме с 3:9. Показахме темперамент и воля за победа, не се пречупихме и наложихме волята си.

Поздравявам всички състезатели за триумфа. Искам да отлича Илиян Преспов, който със своите 4 аса бе с основна роля за обрата и Любчо Янков, който се показа извънредно добре и бе 100% в офанзива.

Няма по какъв начин да не съм задоволен от този триумф. Състезателите ми обезпечиха труда си и победиха волейболисти, които са международни играчи ", показа Виктор Карагьозов.
 Пламен Шекерджиев: ЦСКА е млад тим, който занапред ще се гради
Пламен Шекерджиев: ЦСКА е млад тим, който занапред ще се гради

" Пожелавам на почитателите да са здрави и по-скоро да се върнат в залите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР