Волейболистите на Хебър (Пазарджик) не успяха да запишат успех на

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) не успяха да запишат успех на
Коментари Харесай

Хебър: Благодарим на невероятната публика!

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) не съумяха да запишат триумф на собствен терен в тазгодишното издание Шампионска лига, като отстъпиха на Берлин РВ с 0:3 гейма, в последното си домакинство от група В на шампионата.

Въпреки това родният отличник получи страхотна поддръжка от вярната си аудитория. Трибуните в зала „ Васил Левски “ бяха изпълнени до дъно за мача, а почитателите не стопираха да окуражават своите в сложната борба.

Хебър остана без жадуваната победа в Европа в своята зала, само че продължава напред с вярната си аудитория, като ще преследва продобиване на Купа България и шампионска купа.
 Хебър с тежко проваляне от Берлин РВ в Шампионската лига посред Пазарджик Хебър с тежко проваляне от Берлин РВ в Шампионската лига посред Пазарджик
От клуба показаха своята признателност и благодарност към почитателите и поддръжката:
 Камило Плачи пред Sportal.bg: И трите тима в групата демонстрираха, че са по-силни от нас Камило Плачи пред Sportal.bg: И трите тима в групата демонстрираха, че са по-силни от нас
„ Благодарим на невероятната аудитория, която не спря да поддържа тима. Предстои домакинство на шампионата Money+ Купа България, която ще се организира в Пазарджик в интервала 20-22 януари в спортна зала “Васил Левски ”, написаха от клуба.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР