Волейболистът на шампионите от Нефтохимик Валентин Братоев си призна, че

...
Волейболистът на шампионите от Нефтохимик Валентин Братоев си призна, че
Коментари Харесай

Валентин Братоев: Исках да се върна във Фридрихсхафен по различен начин

Волейболистът на първенците от Нефтохимик Валентин Братоев си призна, че отборът на немския Фридрихсхафен е бил по-силен и справедливо се класира за груповата фаза на Шампионската лига.

Както се знае през вчерашния ден бургазлии изгубиха и реванша за продължение напред в шампионата като посетители на германците с 0:3 (12:25, 21:25, 20:25). В първия мач у нас Нефтохимик съумя да вземе един гейм и трябваше да завоюва с 3:0 или 3:1 в реванша, с цел да стигне до “Златен гейм” и по този начин да се опита да завоюва борбата за влизане в групите.

Възпитаниците на Найден Найденов обаче не съумяха да повторят чудото на Марица (Пловдив) и да продължат напред.

Така, след отпадането от Шампионската лига, Нефтохимик 2010 продължава европейския си поход в шампионата за Купата на ЦЕВ. На 1/16-финалите българският първенец ще се изправи против чешкия Дукла (Либерец).

„ Исках да се върна във Фридрихсхафен по друг метод, откакто играх тук през 2013 година. Определено искахме да спечелим. Опонентът обаче ни натисна доста още първоначално. Те бяха по-добрият тим и в Бургас, и тук”, призна със страдание Валентин Братоев.

 Фридрихсхафен - Нефтохимик 3:0 +20
СНИМКИ: CEV.LU

ГАЛЕРИЯ от мача ФРИДРИХСХАФЕН - НЕФТОХИМИК 3:0 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР