Волейболистът Аспарух Аспарухов коментира темата, свързана с трансфера му от

...
Волейболистът Аспарух Аспарухов коментира темата, свързана с трансфера му от
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Няма нищо нередно при трансфера ми в Монтана

Волейболистът Аспарух Аспарухов разяснява тематиката, обвързвана с прехвърлянето му от "Славия " в "Монтана " през лятото на 2017 година Преди няколко дни шефът на "белите " Иван Сеферинов съобщи, че играчът е нередовно картотекиран, защото от Славия не са му разрешили да премине в Монтана.
"Няма причина тези изказвания да ми повлияят, тъй като това са някакви измислици. Определено от "Славия " ме изненадаха, тъй като те са наясно с изискванията. Аз съм бил в "Славия " чартърен. Не се тормозих, тъй като знам, че всичко е наред. За мен няма никакви проблеми. Няма нищо неправилно, което да се е случило с картотеката ", съобщи Аспарухов.
"Имаше сходни индикации от страна на "Славия " от много време, още от предходната година, когато ние имахме предпочитание Аспарухов да пристигна при нас през втория полусезон. Говоря за предходната година. Още тогава от "Славия " предявяваха искания. Тогава не се получиха нещата, тъй като той имаше контракт със "Славия ", който беше до края на сезона и те не пожелаха да го преотстъпят. В "Монтана " сме изрядни писмено в това, което се изисква, с цел да бъде притеглен един играч. Бяха предоставени всички документи и на трансферна комисия, и по-късно на волейболната лига във връзка с картотекирането. Така че откакто трансферната комисия е взела решение, значи всичко с договорните връзки на Аспарухов е изрядно ", сподели треньорът на "Монтана " Даниел Пеев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР