Волейболен клуб Левски София е домакин на благотворителния Мач на

...
Волейболен клуб Левски София е домакин на благотворителния Мач на
Коментари Харесай

Левски София и любителската волейболна лига в подкрепа на хората с редки заболявания

Волейболен клуб Левски София е хазаин на благотворителния Мач на звездите иницииран от любителската волейболна лига Volley Mania. Организаторите събират средства за акцията на асоциация " Един % смяна " в поддръжка на Центъра за хората с редки болести.
За да оказват помощ на идеята от клуба пуснаха на търг фланелките на двама техни състезатели - Микаела Стоянова и Венислав Антов.

" При влизането в залата всеки ще може да подари съгласно опциите и желанието си, с цел да подкрепим месечната идея на " Един Процент Промяна ", която е в интерес на хората с редки болести в България. Очакваме ви да се забавляваме дружно ", приканиха от Volley Mania. Мачът стартира в 20:00 ч. в зала " Левски София ".

" Средствата събрани от този благотворителен мач ще отидат за закупуване на рехабилитационно съоръжение за хората наранени от редки болести и с това желаеме да окажем поддръжка и на техните фамилии ", сподели рехабилитаторът Ива Иванова пред Българска национална телевизия.

Хората с редки болести в България са към 500 хиляди, разгласи Иванова.

Президентът на Левски Владимир Николов също приказва за идеята, зад която застават " сините ".

" Правим го с концепцията да помогнем. Искаме нашите спортисти да знаят, че светът в който живеем не е единствено залата, че има хора, които са в потребност. Стараем се да възпитаме нашите деца, че би трябвало да оказват помощ ", показа легендата на българския волейбол в предаването " България в 60 минути ".

Вижте повече във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР