Волейболът обра наградите в 11-ото издание на анкетата на Viasport.bg

...
Волейболът обра наградите в 11-ото издание на анкетата на Viasport.bg
Коментари Харесай

Давид Давидов: Наградите ни вдъхват вяра за по-добри времена в спорта

Волейболът обра премиите в 11-ото издание на анкетата на Viasport.bg за най-хубавите млади спортисти на България за 2022 година.

Александър Николов завоюва наградата за №1 при спортистите до 19 година, националният отбор за юноши под 18 година, където играе неговият брат Симеон Николов, завоюва за най-хубав тим, а наставникът на състава Виктор Карагьозов бе избран за №1 при треньорите на подрастващи.
 Волейболът завладя класацията на младите, Алекс Николов е №1 Волейболът завладя класацията на младите, Алекс Николов е №1
„ Тези награди ни вдъхват религия, че има по-добри времена за спорта. Успехите на тези момчета, които награждаваме, са доказателство за това “, разяснява вицепрезидентът на БФВ и основен отговорник за направление " Детско-юношески волейбол “ Давид Давидов.
37  VIASPORT.BG награждава най-хубавите млади спортисти за 2022
„ Тази оценка е значима за това, какво нашата федерация се пробва да реализира в посока на подрастващите. Изключително сме щастливи от тази премия. Надяваме се, че това е начало на бъдещи още по-големи триумфи на тези момчета и на други, които тази година се показаха на интернационалните конгреси. Искам да кажа огромно благодаря на волейболните клубове, които не престават в тези тежки условия да вкарват деца в своите зали и да основават условия създаване на основата. Пожелавам на тези момчета това да е едно от най-скромните им представяния в бъдещите им надпревари и да бъдат все по този начин професионални, макар нежната им възраст. Искам да благодаря и на треньора им Виктор Карагьозов, който също има огромен принос за този триумф “, добави Давид Давидов.
37  VIASPORT.BG награждава най-хубавите млади спортисти за 2022
„ Искам да благодаря на всички – на Viasport.bg и уредниците на тази ранглиста, на публицистите и на федерацията за предоставените условия. Това е огромна оценка за нашия труд. Надявам се за бъдеще още веднъж да се връщаме тук за още повече награди “, съобщи от името на тима Симеон Николов.
37  VIASPORT.BG награждава най-хубавите млади спортисти за 2022
Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР