Волен Сидеров се опитва да влезе в зала Арена Армеец

...
Волен Сидеров се опитва да влезе в зала Арена Армеец
Коментари Харесай

Волен Сидеров щурмува Арена Армеец

Волен Сидеров се пробва да влезе в зала " Арена Армеец " и твърди, че има право да влезе вътре . Служители на Министерство на вътрешните работи стопираха щурма на водача на " Атака ". Волен Сидеров е дружно със съпартиеца му Десислав Чуколов.
„ Аз съм претендент за кмет. Бил съм длъжностно лице в тази зала и в този момент желая да вляза. На какво съображение ни спирате “, попита Сидеров служителите на реда. Те му дадоха отговор, че вършат това, което им е разпоредено .
„ Сигурен съм, че това са служители на реда. Може да са облечени единствено по този начин и да са си ги купили от пазара примерно “, сподели още той.
Според екзит пол-овете Сидеров заема петото място в конкуренцията за София.
Уточняваме, че в зала " Армеец " се прави приемането на протоколите и изборните бумаги в София. Това е единственото място, несъмнено за Общинската изборна администрация.
По-рано през седмицата Actualno.com дефинира в коефициенти какво ще направи Сидеров в деня на изборите. 
Скандалите към Сидеров към локален избор като че ли стартират да се трансформират в наклонност. Припомняме, че през октомври 2015 година в нощта на предходните избори водачът на „ Атака “ и депутатът Десислав Чуколов направиха опит за разпра с продаващи в денонощен клекшоп на ул. „ Раковски “. След това двамата вилняха и в НАТФИЗ, а неотдавна водачът на " АТАКА " се опита да нахлуе в Българска национална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР