Волен Сидеров е доказал много пъти, че е в политиката

...
Волен Сидеров е доказал много пъти, че е в политиката
Коментари Харесай

Без битка няма победа! Вижте най-интересните коментари преди дуела Сидеров - Джамбазки!

Волен Сидеров е потвърдил доста пъти, че е в политиката поради елементарния българин. Не поради себе си. Ето и последният образец – нямаше желание да се кандидатира за кмет на София, само че народът го изиска и Волен одобри . Заради хората. Обеща безвъзмездни синя и зелена зона, без паяци, които да подвигат колите, без гей-паради… С две думи - в случай че имаш кола и си хетеросексуален нямаш причина да не гласуваш за господин Сидеров.
Но новата гражданска война, замислена от водача на „ АТАКА “, се оказа, че е надалеч по-мащабна от посредствената рамка на локалния избор. „ Златният пръст “ на българската политика е на път да спести на страната ни близо 70 млн. лв. или 2.5 милиарда рубли . И то единствено от тези избори. Именно толкоз ще коства на елементарния български поданик локалният избор на 27 октомври. Той обаче няма смисъл да се състои, тъй като Волен Сидеров измисли доста по-интересен и на ниска цена вид за почистване на политически сметки – дуелът.
Въпреки че още няма публично удостоверение от неговия противник Ангел Джамбазки, народът тръпне в очакване и се надява това да е единствено началото на нова епоха в българската политика. Представете си единствено, в случай че Десислав Чуколов провокира Красимир Каракачанов, в случай че Таско Ерменков призове Тома Биков, в случай че Мустафа Сали Карадайъ се изправи против Валери Симеонов… Но стой, сърце! Нека гледаме в сегашното. То е задоволително вълнуващо и обещаващо. Като доказателство ви демонстрираме някои от най-интересните мнения, на които се натъкнахме, по отношение на бъдещия двубой – Сидеров – Джамбазки. Еуфорията е неописуема! Вижте сами:
Nikola Lite Господин Сидеров! Не се колебая в успеха Ви. Господ е зад същинските патриоти! Надявам се след това да не ви измислят някоя подправена вест, че сте използувал допинг, както вършат с доста други съветски спортисти
Светослав Марков Angel, finish him!
Petar Vasilev Мога ли аз да се явя вместо Джамбазки?
Yuli Enchev Изберете двубой с револвери и стреляйте по едно и също време и тъкмо.
Todor Krastev Прекрасно другарство сред съдружни сътрудници, крепящи ненакърнимата непоклатимост.
Samuil Petkanov Г-н Сидеров, уповавам се да приключи дуелът наедно, единствено и само с цел да не ви погнат от Хелзинкския комитет!
Иван И. Златев Дайте до гибел, та най-малко 50% изгода да има
Николай Каракехайов Чапаев си води дневник:
Ден първи: Изгонихме белите от гората.
Ден втори: Дойдоха белите и ни изгониха от гората.
Ден трети: Върнахме се и и отново изгонихме белите от гората.
Ден четвърти: Дойде горския и ни изгони всичките.
Svetlin Balkanski По-добре се съревновавайте кой ще напише по-хубаво ЕСЕ
Nikolay Yanev Българският народ не има вяра към този момент на голи заявления! Настоявайте за здравната инспекция на сфинктерите, господин Сидеров! Не го оставяйте по този начин елементарно да се измъкне с един пердах!
  Димитър Митев Да разбираме, че който победи е потвърдил, че ще бъде по-успешен кмет? В подобен случай Антъни Джошуа да идва напряко за президент. Има положителни (спортни) причини и сигурно ще пребие Румен Радев и по този начин ще се потвърди като по-достоен за политиката.
George Bebov Кандидатите за кмет не минават ли психотест?
Иначе 12 леа`, че безгрижен ще го бие с няколко ралични предмета и най-после ще го прониже със знаме на АТАКА - ПРОВАДИЯ.
Stoil Milanov Tony Дават червен картон на Марио Метушев и стартирате!
Кирил Николов Ще го има ли в Бет365? Да пусна една 20ка
Nia Harizanova za chovek koito e protiv geiovete sumnitelno mnogo govorite samo za mujki anusi, da im se burka, da se biete s muje, da obsujdate homoseksualnite...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР