Вокалистът на популярната група Пиф (Изписва се P.I.F. – б.р.)

...
Вокалистът на популярната група Пиф (Изписва се P.I.F. – б.р.)
Коментари Харесай

Концерт в „Строежа” уби Димо от „Пиф”! Състоянието му се влошило заради зависимостта към забранени субстанции в миналото!

Вокалистът на известната група „ Пиф ” (Изписва се „ P.I.F. ” – б.р.) Димо Стоянов издъхна от Ковид-19 едвам на 45 години. Изпълнителят на шлагерите „ Приказка ” и „ Колело ” за жалост не съумя да се пребори с вируса. Очевидно дългогодишната корист с опиати е съумяла окончателно да повреди организма му и инфекцията се оказа съдбовна за него, установяват през сълзи негови сътрудници, дочу HotArena.

Димо се зарязава с Ковид-19 по време на последното си присъединяване. То е на 27 ноември, безусловно в последните часове преди да бъдат затворени всички заведения за хранене и клубове в страната. Групата на рокаджията има изява в известния ъндърграунд клуб „ Строежа ” в София. Димо пее близо 2 часа пред повече от 500 души и се раздава изцяло. Точно тогава става и белята – явно там е имало заболели хора, а някой от тях съумява да болести и музиканта.

„ За артистите сходни изяви носят голям риск – 2 часа са пред аудитория, с отворено гърло и вдишват големи дози от вируса. Така е станало и с благия Димо ”, плаче негова колежка. Тя се чула с него предния ден и го увещавала да анулира концерта. Певецът обаче я уверявал, че не се опасява и признал, че хонорара му е нужен. Това се оказаха, за жал, кървави пари.

Буквално часове след концерта Димо се разболява от Ковид-19. Пробва да се лекува вкъщи си, само че малко по-късно стана ясно, че по този начин няма да стане. В началото на декември е настанен по неотложност в болница „ Токуда ”. На 9 декември положението му фрапантно се утежнява. Близките му потърсиха помощ от обществените мрежи и приканиха преполедували Ковид-19 доброволци да дарят кръвна плазма. Музикантът бил с кръвна група 0+, бил повсеместен донор, само че можел да получи кръв само от същата група. От „ Токуда ” обаче оповестили, че може да бъде дарена кръв от всяка група, защото употребили кръвна банка. Още на идващия ден се намерил човек, който да подари кръв. Съпругата му Любомира благодари на приятелите му за поддръжката,  съобщи, че с ъстоянието на Димо е устойчиво, само че помоли да не го безпокоят, защото има потребност от отмора. Уви, на 21 декември, 10 дни по-късно, положението на Димо станало сериозно и той умрял от коронавирусната зараза. Колеги на артиста издават, че единствено за две седмици вируса го е стопил изцяло – измършавял с над 25 кг. Изпаднал в кома и ден по-късно си отишъл.  Музикантът оставя две невръстни деца сирачета. Със брачната половинка си Любомира имат 6-годишна дъщеря Ая и бебе на една годинка Елизабет. Димо беше доста благополучен с тях и ги наричаше „ моите принцеси ”.

Според източник на „ Уикенд ” положението на младия Димо се усложнило поради неговия вреден метод на живот в предишното . Публична загадка бе, че свръхчувствителният музикант години наред бе подвластен от опиатите. Самият той искрено е признавал по какъв начин е почнал да злоупотребява поради любовна тъга. Заради жена  посегнал към опиатите, а друга жена го избавила от тях.

Малцина знаят, че майката на детето на комика Димитър Рачков, Христина, е била брачна половинка на Димо. Любовта им пламнала, когато били състуденти в НАТФИЗ. По това време красивата брюнетка се изявявала и като модел. Тя зарязала Димо поради различен и разрушила сърцето му. В продължение на 5 години след раздялата им, сензитивния Димо гълтал антидепресанти и се сдобил с диагноза „ страхова невроза ”. Лекувал се от спомените със мощни болкоуспокояващи, които го създали подвластен към медикаментите. В един миг бил подготвен да замине за Корея като басист на група, след това отказал алкохола, цигарите и месото, до момента в който успее да реализира естетика самичък със себе си.

След раздялата им Димо съумя да се съвземе с помощта на 10-годишната си връзка с актрисата Искра Донова, която нашумя като властната и егоцентрична Ива от хитовия сериал „ Братя ”. От обич към Искра музикантът спрял опиатите. Единствено поддръжката на актрисата съумяла да накара Димо да се оправи с последвалата абстиненция. Борбата и търпението на Искра били дълги, само че в последна сметка гаджето й съумяло изцяло да се пребори със зависимостта си. Излекуването му не съумяло да избави връзката им и двамата се разделили. Димо обаче не крие, че й е същински признателен за всичко и даже й посветил куп части в един от последните си издадени албуми.
„ Разделихме се с Искра, само че аз й посветих съвсем всички песни в един от албумите си. Сега имам жена и две дъщери, благополучен съм. Винаги ще съм й признателен за всичко, което направи за мен. Ако ме беше напуснала, в случай че не беше тя, нямаше да съм жив несъмнено ”, показа наскоро Димо. Въпреки че от дълго време се изчистил от опиатите, провалите в организма му били съществени и коронавирусната зараза се оказала съдбовна за него, считат медици.

След разядала с Димо, първата му жена Христина заживя с комика Димитър Рачков. Тя му роди наследник Димитър-младши, само че заряза и него, като го остави с кърмаче на ръце. Христина отпътува като сценарист на „ Сървайвър 2 ” за Доминикана за няколко месеца. По време на фотосите на екзотичните острови се залюби с тв продуцента Евтим Милошев, с който са семейство и до през днешния ден. Сценаристката на сериала „ Откраднат живот ”, продуциран от нейния втори брачен партньор и Любо Нейков, отглеждат дружно Митко-младши и общия си наследник Петър.

Димо среща дамата на живота си Любомира напълно инцидентно, на кастинг за сериал, на който той се явил. Люба била кастинг-режисьор. Димо не получил роля, само че спечелил сърцето й. В моментът, в който се срещнали и влюбили, и двамата били в развой на привършване на предходните си връзки. За Люба нещата се оказали много по-сложни. По това време тя била омъжена за различен и публично не била разведена, а към този момент била бременна от Димо. По закон детето, родено по време на брак, носи семейството на брачна половинка на майката. Люба пришпорила нещата, с цел да получи документи от първия си мъж, който живеел в Америка, защото към този момент била в деветия  месец на бременността. Служителите от ритуалната зала влезнали в ситуацията на Люба и Димо. Те прескочили нормалния от един месец период за опазване на дата за женитба и им придвижили документите за допустимо най-скорошната дата. 5 дни след венчавката им се родила първородната им дъщеря Ая. Втората – Елизабет, се родила предишното лято. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР