Вокалистът на Д2 Деян Каменов стана големият победител във „Фермата:

...
Вокалистът на Д2 Деян Каменов стана големият победител във „Фермата:
Коментари Харесай

Дидо дава 100те бона на жена си

Вокалистът на Д2 Деян Каменов стана огромният победител във „ Фермата: Съединение “ и сграбчи 100 бона парична премия. Той побърза да се пошегува, че чекът е дал на жена си и не знае какво ще става с парите.

Победата на Дидо бе казус в историята на риалитито досега, защото рокаджията е и първият известен участник, който печели шоуто. Той реализира успеха си, като в първата част от финала завоюва против емигранта Роман Банев, а във втората част изрично надви над европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и в двете борби. Зрителите също дадоха своя принос за триумфа на Дидо, писа „ ТелеграФ “.

„ Цялото прекарване е доста скъпо за мен. В началото го считах за зелено учебно заведение – споделих си: „ в този момент ще поседиш тук на отмора измежду природа, да подишаш чист въздух “, съобщи в предаването „ Тази заран “ вокалистът на Д2. Казва, че е научил доста от мъжете във формата – от Цецо, Митко, Иво, Христо и от Роман. Научил се е също да е признателен за дребните неща в живота.

„ С доста хора съумях да се съединя, с други цялостен живот не би ми стигнал да се съединя “, сподели още спечелилият.

На финала на шоуто Иван и Андрей оповестиха, че към този момент стартира кастингът за пети сезон на най-успешния риалити формат.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР