Воинът, който издържа почти месец сам на Плажа на отшелника

...
Воинът, който издържа почти месец сам на Плажа на отшелника
Коментари Харесай

Нови играчи влизат в приключението „Игри на волята: България“

Воинът, който устоя съвсем месец самичък на Плажа на отшелника – Симеон, се причисли към племето на Жълтите преди номинационната борба довечера в „ Игри на волята: България “. За да продължи играта почтено и за Бойците, в епизода през днешния ден те посрещнаха новия състезател в редиците им – фитнес модела и инструктор – Кремена. По този метод битката на племената продължава с изравнени сили и по 7 участника във всеки тим.

 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA

Нуждата от същински почтен първенец изпрати Симеон в тима на Жълтите, само че тайната му за историята в предаването до момента би трябвало да остане непокътната от останалите. „ От изключителна значимост за мен е никой да не схваща, че съм бил на Плажа на отшелника. Не би трябвало да знаят, че съм водил борби на Арената, защото това стратегически ще насочи вниманието към мен. Ще стане ясно, че съм мощен състезател и ще опитат да ме отстранят “, показа професионалният герой преди да се запознае с новите си съотборници.

 Симеон Игри на волята NOVA

В тежка номинационна борба, изпълнена с голям брой обрати, Жълтите съумяха да сграбчен успеха и да спасят племето си от съвет. След Елена и Елизабет, пъзелът подредиха Неделчо и Мани, а загубата отиде още веднъж при Приключенците. В прочувствен и изпълнен с обвинявания съвет Паулина отхвърли да се възползва от предлагането на Ралица - в подмяна на златни грошове да си купи имунитет и да получи правото да номинира еднолично някого. Решението й не попречи на съплеменниците й да я изпратят на борба, а дружно с нея за мястото си в „ Игри на волята: България “ ще се бори и Семира.

 Игри на волята България NOVA

Ще се впишат ли Кремена и Симеон в племената си? Бойци или Жълти ще надделеят във втората номинационна борба? Кой ще се изправи против Семира и Паулина за оставане в най-екстремното съревнование? Ще продължат ли свадите на Приключенците и след тежкия съвет? Как ще се развият връзките в двата лагера на Бойците? Как се оправя Мартин на Плажа на отшелника? – разберете в „ Игри на волята: България “ на следващия ден вечер в 21:00 ч. пo NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР