Военновъздушните сили на САЩ унищожиха първата степен на ракетата-носител Falcon

...
Военновъздушните сили на САЩ унищожиха първата степен на ракетата-носител Falcon
Коментари Харесай

Американските ВВС унищожиха част от ракетата на Илон Мъск

Военновъздушните сили на Съединени американски щати унищожиха първата степен на ракетата-носител Falcon 9, която падна в Атлантическия океан и не потъна. Това се оповестява от AmericaSpace по анонимни източници.



Първият степен на Falcon 9 на компанията SpaceX след въвеждането на спътника GovSat-1 в орбита се приземи във водата на Атлантическия океан. Ръководителят на SpaceX Ilon Илон Мъск заяви, че обратно на изчисленията, ракетата останала непокътната.



" Тази ракета трябваше да се приземи с мощна противоположна двигателна сила, което е и повода самостоятелният безпилотен транспортен съд да не пострада. Обаче самата ракета обратно на упованията, остана непокътната. Ние ще се опитаме да я изтеглим към брега, " написа Мъск в своя Twitter.

Според източници американските военновъздушни сили са нанесли удар по ракетата, която е паднала в океана. Официални представители на командването на Съединени американски щати не разясниха тази информация, пренасочвайки въпроси към SpaceX, която към момента не е предоставила данни по този въпрос.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР