Военнотранспортен самолет Ил-76 се разби днес в руската Рязанска област,

...
Военнотранспортен самолет Ил-76 се разби днес в руската Рязанска област,
Коментари Харесай

Самолет се разби на 200 км от Москва, има загинали и ранени

Военнотранспортен аероплан Ил-76 се разруши през днешния ден в съветската Рязанска област, на 200 км югоизточно от Москва, при което починаха четирима души и петима бяха ранени. Това оповестиха локалните управляващи, съобщи Франс прес. Това е предварителна информация за случая край шосе " Михайловское ", посочи в официално съобщение спешният щаб, образуван от регионалните управляващи. Петимата ранени са настанени в лечебни заведения с разнообразни контузии, само че в устойчиво положение, добави той.

По данни на министерството на защитата в Москва, представени от съветски организации, самолетът е кацнал спешно поради щета в мотора по време на образователен полет без товар и отчасти се е разрушил при допира със земята. Според ТАСС машината се е разрушила покрай частни жилищни здания и е пламнала, само че пожарът е бил изгасен.

Очевидец, представен от РИА Новости, съобщи, че злополуката е станала към 04:00 часа локално време. Властите не прецизираха маршрута, по който е летял самолетът, показва Агенция Франс Прес. Военни самолети катастрофираха нееднократно през юни покрай границата с Украйна, където Русия продължава офанзивата си, почнала през февруари. Армията загатва за вероятни механически проблеми като причина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР