„Военното разузнаване се ползва със заслужено доверие и авторитет и

...
„Военното разузнаване се ползва със заслужено доверие и авторитет и
Коментари Харесай

Българското военно разузнаване отбелязва 116 години от създаването си

„ Военното разузнаване се употребява със справедливо доверие и престиж и продължава да е мечтан сътрудник измежду сродните структури в НАТО и Европейски Съюз “. Това сподели заместник-министърът на защитата Атанас Запрянов през днешния ден, 12 януари, по време на тържественото отбелязване на 116-ата годишнина от основаването на българското военно разузнаване и професионалния празник на Служба „ Военно разузнаване “. Заместник-министър Запрянов даде висока оценка за цялостната активност на Службата и изрази своята и на управлението на Министерството на защитата признателност към персоналния състав за непрекъснатите старания и себеотдаването при осъществяването на служебните отговорности.

Директорът на Служба „ Военно разузнаване “ бригаден военачалник Венелин Венев акцентира, че резултатите и високите оценки за активността демонстрират, че Службата продължава да извършва сполучливо поставените задания. Той изрази своята благодарност към военнослужещите и цивилните чиновници за професионализма и високия ритъм на работа в процеса на одобряване на Служба „ Военно разузнаване “ като модерна, високотехнологична и ефикасна разследваща конструкция, чийто най-ценен запас е персоналният състав.

В рамките на честването беше отслужен молебен за здраве в наличието на формалните посетители. В знак на поклонение и респект бяха поднесени венци и цветя на паметниците на починалите при осъществяване на служебния си дълг български военни разузнавачи.

По мотив на 116-ата годишнина от основаването на военното разузнаване бяха наградени военнослужещи и цивилни чиновници за реализирани високи резултати.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР