Военнослужещи от 110 логистичен полк - Пловдив извършиха днес транспортиране

...
Военнослужещи от 110 логистичен полк - Пловдив извършиха днес транспортиране
Коментари Харесай

Сухопътните войски в помощ на спортистите във високопланинския комплекс „Белмекен“

Военнослужещи от 110 логистичен полк - Пловдив направиха през днешния ден превозване и даване въз основата за подготовка на спортисти на Белмекен на елемент за ток с потенциал 180 kW/h. Изпълнената логистична задача е по искане на министъра на младежта и спорта Радостин Василев и по заповед на Командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.

Агрегатът е ситуиран непрестанно в 20-футов резервоар, което доста улеснява превозването му, осъществено с контейнеровоз, основан на автомобил Мерцедес-Бенц „ Актрос ". Предвидено е елементът да обезпечава различно зареждане на Високопланински състезателен комплекс „ Белмекен " и да бъде разполагаем до отпадане на съответната нужда. Обслужването му е поверено на експертите от базата.

С осъществяването на тази логистична задача военнослужещите от Сухопътните войски доста способстваха за обезпечаване на непрестанен подготвителен развой на спортистите от няколко национални тима - на България, Норвегия, Русия и Сърбия, които се приготвят в базата на Белмекен

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР