Военнопрестъпникът Владимир Путин заяви днес, че военната операция на Москва

...
Военнопрестъпникът Владимир Путин заяви днес, че военната операция на Москва
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Путин нарече войната срещу Украйна "благородна" и неизбежна

Военнопрестъпникът Владимир Путин съобщи през днешния ден, че " военната интервенция " на Москва в Украйна без подозрение ще реализира по думите му " благородните си цели ". В тирада на космодрума " Восточний ", където взе участие в гала за връчване на държавни награди на съветски космонавти, Путин съобщи, че Москва е нямала различен избор, с изключение на да стартира военна интервенция в отбрана на Русия и че конфликтът с антируските сили в Украйна е бил неминуем.

Военнопрестъпникът Путин сподели, че Русия е подготвена да си сътрудничи с всички сътрудници, които демонстрират подготвеност, и няма да се затваря. " Няма да се изолираме. В днешния свят не е допустимо да изолирате някого напълно, сигурно не и голяма страна като Русия. Ето за какво ще работим с тези наши сътрудници, които желаят да си взаимодействат с нас ", сподели той.

Рашисткият президент добави, че в специфичната военна интервенция в Украйна съветските въоръжени сили работят самоуверено, умело, дейно и ефикасно, употребявайки най-модерните типове оръжия, заяви ТАСС.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР