Военнопрестъпникът Владимир Путин каза днес на пресконференция в Киргизстан, че

...
Военнопрестъпникът Владимир Путин каза днес на пресконференция в Киргизстан, че
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Путин: Русия някой ден ще трябва да се договаря с Украйна

Военнопрестъпникът Владимир Путин сподели през днешния ден на конференция в Киргизстан, че на Русия в последна сметка ще й се наложи да се договаря с Украйна, само че страната му се чувствала предадена от неуспеха на Минските съглашения.
 
Путин съобщи, че Германия и Франция, които са били медиатори на Минските съглашения за прекратяването на огъня сред Украйна и съветските сепаратисти в Източна Украйна през 2014 година и 2015 година, са предали Русия и са наливали оръжия в Украйна.
 
В изявление за немското списание " Цайт " някогашната канцлерка на Германия Ангела Меркел сподели, че Минските съглашения са били опит да се " даде време на Украйна ", с цел да построи отбраната си. Путин сподели през днешния ден, че е " отчаян " от мненията на Меркел.
 
Кремълският деспот заприказва и за преразглеждане на съветската нуклеарна теория.
" Руската теория, за разлика от американската, не планува предпазен удар, а единствено ответен. Ако главите на вражеските ракети паднат на съветска територия, от врага няма да остане нищо. Русия би могла да обмисли опцията за " асимилиране " на американското ноу-хау, в това число концепцията за обезоръжаващ удар. В момента в съпоставяне със Съединени американски щати ние разполагаме освен с по-модерни и даже по-ефективни крилати ракети, само че и с хиперзвукови комплекси, каквито " Съединени американски щати към момента нямат ", сподели той.
 
Путин сподели, че са вероятни още замени на пандизчии сред Съединени американски щати и Русия и че разследващите служби на двете страни ще продължат да поддържат контакт.
 
Вчера Съединените щати освободиха съветския оръжеен търговец Виктор Бут, а Русия пусна американската баскетболистка Бритни Грайнър, която лежеше в съветски затвор. Това е размяната на пандизчии сред двете страни, следена с максимален интерес от медиите в последните 2 години. На въпрос дали са вероятни други сходни замени, Путин отговори: " Да, всичко е допустимо ". " Контактите ни ще продължат. Всъщност, те в никакъв случай не са спирали… ", съобщи той. 
 
Русия продължава да държи зад решетките Пол Уилан, някогашен морски пехотинец на Съединени американски щати, наказан за шпионаж през 2020 година Американски дипломати споделиха, че е наказан незаслужено и непрозрачно. Преговорите сред Вашингтон и Москва за освобождението на Уилан не престават, заяви съветската осведомителна организация Интерфакс, цитирайки юриста на Уилан.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР