Военномедицинската академия е една от най-необходимите болници в България с

...
Военномедицинската академия е една от най-необходимите болници в България с
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: ВMA е една от най-необходимите болници в България с високо ниво на професионализъм

Военномедицинската академия е една от най-необходимите лечебни заведения в България с извънредно високо равнище на професионализъм.

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов по време на тържественото честване на 131-ата годишнина от основаването на ВМА. Основите на лечебното заведение са положени през 1891 година, когато е основана Софийската обща гарнизонна болница.

Председателят на Народното събрание благодари на целия екип на болничното заведение и акцентира, че българската медицина заслужава почитание. Да си доктор е свята специалност, тъй като животът е в ръцете на Бог, само че вие сте покрай него и с вашите качества спасявате човешки живот и ориси.

Вежди Рашидов разгласи, че прави персонално подаяние на болничното заведение за закупуване на нова радиочестотна инсталация за потребностите на клиниката „ Уши, нос, гърло “.

Началникът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски   се обърна към кадровия състав с думите: „ Без Вас и Вашия престиж ВМА остава единствено една постройка и купчина инсталация! “. Днес е ден, в който да отдадем нашето самопризнание и на всички началници на Академията, добави той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР