Военно-окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт в съда срещу

...
Военно-окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт в съда срещу
Коментари Харесай

Военен застрелял мъж от ревност, застава пред съда

Военно-окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт в съда против срещу военнослужещия Г.И. за осъществено от него ликвидиране с нелегално притежаван револвер, оповестиха от държавното обвиняване. 

 Убиха фермер с изстрел в главата, арестувани са трима Виж още

Жестокото закононарушение бе осъществено на 20 април т.г. в казанлъшкото село Енина. Служителят на Министерство на защитата живеел на фамилни начала с жена, с която имали четири деца. От дълго време обаче връзките сред родителите били влошени и те от време на време се разделяли и събирали.

Във съдбовната вечер военният разбрал, че майката на децата му е в компания с други няколко мъже в стопанска сграда на козеферма в землището на село Енина. Сред тях бил и 47-годишният А.Л., който работел като овчар там. След като използвал алкохол и налегнат от ревнивост, военнослужещият взел от вкъщи си нелегално притежавания от него пневматичен револвер, модифициран като военен, и отишъл до постройката.

След като влезнал в помещението и след къс скандал ревнивецът създал непосредствен изстрел в главата на пастира, който умрял на място. 

По делото са разпитани голям брой очевидци, осъществени са експертизи и са събрани писмени доказателства. Обвиняемият военнослужещ е бил арестуван неотложно, мярката за неотклонение " задържане под стража " не е променяна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР