Военният президент умолява своите съюзници на Запада за финансова и

...
Военният президент умолява своите съюзници на Запада за финансова и
Коментари Харесай

Зеленски внезапно отмени обръщението си към Сената на САЩ, тъй като помощта за войната в Украйна навлиза в задънена улица

Военният президент умолява своите съдружници на Запада за финансова и военна помощ против съветските сили, до момента в който нашествието на Москва продължава 650 дни. Сега Съединени американски щати демонстрират признаци на отмалялост и отрицание за финансирането на войната.

Призивите за помощ за Украйна се сблъскаха с настояването на републиканците за в допълнение гранично финансиране, спирайки всеки по-нататъшен приток на пари във войната.

Г-н Шумер сподели, че украинският водач е отменил виртуалното си появяване на брифинг на Сената при закрити порти, откакто „ нещо се появи в последния миг “. По-рано денем водачът на болшинството в Камарата на представителите на Съединени американски щати сподели, че е планувано господин Зеленски да даде конфиденциален брифинг и да се обърне към сенаторите посредством видео.

Администрацията на президента Джо Байдън предложения господин Зеленски да се обърне към сенаторите, с цел да могат те „ да могат чуйте непосредствено от него какво тъкмо е заложено на карта ”.

Украйна скоро може да се окаже без помощта на Съединени американски щати, защото часовникът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР