Военният представител на Военноморските сили на Република Италия в Щаба

...
Военният представител на Военноморските сили на Република Италия в Щаба
Коментари Харесай

Смениха военния представител на италианските ВМС у нас

Военният представител на Военноморските сили на Република Италия в Щаба на Военноморските сили на Република България капитан I сан Антонио Скуео сдаде длъжността на капитан II сан Алберто Росати, оповестиха от пресслужбата на флота за Moreto.net.

Церемонията се състоя в Големия салон на Щаба на Военноморски сили на 27 септември. На нея участваха командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, офицери от Щаба на Военноморски сили и командири на военни формирования.

За значителен принос и заслуги, свързани със основаването, развиването и укрепването на двустранните връзки във военната област сред Военноморските сили на Република България и Военноморските сили на Република Италия капитан I сан Антонио Скуео бе награден с награден знак,,За принос към Министерството на защитата “ от министъра на защитата на Република България.

Контраадмирал Кирил Михайлов връчи на капитан I сан Скуео тържествен морски кортик и почетна монета на командира на Военноморските сили на Република България.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР