Военният политолог Андрей Кошкин оцени доколко ходът на руската спецоперация

...
Военният политолог Андрей Кошкин оцени доколко ходът на руската спецоперация
Коментари Харесай

САЩ говорят за преговори с Русия за да успеят във войната срещу Китай

Военният политолог Андрей Кошкин оцени до каква степен ходът на съветската спецоперация е предиздвикал Запада да разбере, че няма да може да победи в Украйна. Затова Западът стартира да приказва за договаряния с Русия, с цел да има време да се приготви за спора с Китай, счита политологът.

Ръководител на катедрата по политически науки и социология в Руския стопански университет " Г.В. Плеханов ", военният политолог Андрей Кошкин в диалог с Царьград изясни по какъв начин масираните ракетни удари на Русия като част от специфичната интервенция по инфраструктурни обекти на Украйна са повлияли на държанието на западните господари на Киев.

Пентагонът към този момент призна, че въоръжените сили на Украйна не са в положение да се опълчват на Русия и приканва за договаряния. Експертът означи какво може да бъде политическо решение от наша страна, съгласно което да изтеглим силите си и да се съгласим на спокойно споразумяване.

" Ние сме отворени за договаряния и нашите виновни лица, в това число президентът на Русия, неведнъж са говорили за това. Готови сме ", съобщи той.

" Сега изискванията. Защо би трябвало да приемем техните условия? Трябва да изложим нашите условия. Като най-малко те би трябвало да освободят територията на Русия и едвам по-късно ще стартира търсенето на допирни точки. Така че договарянията са вероятни, в случай че Вашингтон желае да замрази спора, а за това е належащо да седне на масата за договаряния ", сподели Кошкин.

Политологът означи, че „ в главния доктринален документ, който преди малко беше признат, в тактиката за национална защита на Съединени американски щати, ясно се показва, че най-голямото предизвикателство е Китай ".

" Сега те би трябвало да се концентрират, да имат време в района на Индийския океан, с цел да за да сдържат Китай. За да създадат това, те към този момент желаят да преформатират и изтеглят Япония, и Нова Зеландия, и Канада, виждаме съществено разрастване на този блок, което значи, че напъните би трябвало да бъдат съсредоточени там ", добави политологът.

" Мадридската среща на върха на НАТО стигна до заключението, че обсегът на активността на НАТО е освен Европа, само че и целият свят, което значи, че НАТО ще бъде изтеглена в Индо-тихоокеанския район ", сподели Кошкин.

" Тоест, през днешния ден Съединените щати схващат, че в случай че Китай не бъде въздържан, тогава, естествено, ще пропуснат момента. Ето за какво, откакто стигнаха до извода, че с Русия нищо не може да се направи, само че представете си какви сили се хвърлят, за ограничавания в икономическата област и, несъмнено, оптимален акцент върху опцията за победа на линията на военно прикосновение - и нищо не се случи. Сега Съединените щати бързо се преориентират, с цел да замразят тук и да продължат към Китай ", сигурен е политологът.

Кошкин оцени до каква степен " демократичната кула на Кремъл " може да окаже напън върху президента Путин и да лобира за условия, които не са напълно удобни за Русия за преустановяване на спора.

" Разбираме, че във всяка страна има сложни вътрешнополитически връзки - това е обикновено, във всяка има развой на напредък, това не може да се преглежда като нещо неприятно. Още повече, че преживяхме 90-те години, когато по принцип страната беше ограбена. Сега прекосяваме в положение на съзнание, обединявайки старания за превъзмогване на компликациите ", сподели той.

" Така че, аз съм надълбоко уверен, че евентуално не е елементарно да се приготвят и водят договаряния, само че също така би трябвало да се разбере, че през днешния ден съветското общество е доста интензивно и с огромно възприятие за отговорност и угриженост за СВО. И евентуално няма да е толкоз елементарно да излъжем упованията, тъй че тук народът и армията към този момент са обединени ", акцентира Кошкин.

" Въпреки това: народът, властта и армията са единни. Мисля, че това ще изиграе своята доста значима позитивна роля ", сподели събеседникът на Царьград.

Андрей Кошкин акцентира, че " в случай че приказваме за договаряния, тогава към тях би трябвало да се подходи с оптимизъм, като се слагат свои условия ".

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР