Военният пилот Д. Чекони и невероятните му снимки на НЛО

...
Военният пилот Д. Чекони и невероятните му снимки на НЛО
Коментари Харесай

Военният пилот Д. Чекони и невероятните му снимки на НЛО

Военният водач Д. Чекони и невероятните му фотоси на НЛО …На 18 юни 1979 година, военният водач Джанкарло Чекони се завръща във военновъздушната база Тревизо, Италия, със своя изтребител G-91R, след осъществяване на разследваща задача.Внезапно радиолокационният център в Истрана записва на своите радари наличието на неоторизиран извършител. Инструктира Чекони да се приближи до неидентифицирания аероплан, който е навлязъл в неразрешената зона.Чекони има камера в самолета с неизползвана лента, и когато стартира да лети до неидентифицирания обект, включва камерата си. Той се доближава до НЛО на разстояние 70-80 метра със скорост към 450-500 км.

 1 - Военният водач Д. Чекони и невероятните му фотоси на НЛО
В същото време, наземният личен състав на летището следи протичащото се през бинокъл. Чекони е предизвестен от контролната кула на Тревизо, че обектът оставя странна синя диря.
Четете още: Ф. Портигал, инженер от Военновъздушни сили и Боинг: `Гигантски НЛО влизат всекидневно в нашия свят през портали`Пилотът стартира да преследва обекта на височина от към 2 км, само че не вижда упоменатата синя диря. Той отбелязва, че странният обект непрекъснато се движи нагоре и надолу, правейки доста внезапно нанагорнище и втурване.

 2 - Военният водач Д. Чекони и невероятните му фотоси на НЛО
Чекони обикаля към НЛО почти 7 или 8 пъти и го снима. Той прави 82 фрагмента, в които ясно се вижда странния извършител.Външно НЛО наподобява на непрозрачен мрачен цилиндър с дребен, съвсем транспарантен “купол ”, ситуиран в горната му част. Куполът има сходна форма на купола на състезателен автомобил.По-късно Чекони споделя, че НЛО, който е видял, несъмнено е корав обект, а не „ облак “ или друго атмосферно събитие, тъй като когато се доближил до него, той не бил обиден от турбулентността на неговия изтребител G-91.

 4 - Военният водач Д. Чекони и невероятните му фотоси на НЛО
Докато Чекони прави нов кръг, с цел да снима идната поредност от фрагменти, от радиолокационния център в Истрана му оповестяват, че обектът ненадейно е липсващ от радарите.

 5 560x600 - Военният водач Д. Чекони и невероятните му фотоси на НЛО
Секунди по-късно контролната кула на Тревизо удостоверява, че НЛО е липсващ образно. Няколко минути по-късно самолетът на Чекони каца, а лентата е взета за обработка.Този случай се смята за едно от най-правдивите наблюдения с доказателствени фотоси на НЛО …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР