Военният ни министър подчерта българската позиция, осъждаща категорично терористичното нападение

...
Военният ни министър подчерта българската позиция, осъждаща категорично терористичното нападение
Коментари Харесай

Тагарев: България осъжда безмилостните атаки на Хамас и подкрепя ...

Военният ни министър акцентира българската позиция, осъждаща изрично терористичното нахлуване против Израел, отразена в декларацията, призната от Народното събрание на 13 октомври 2023 година В нея се приканва интернационалната общественост да бъде солидарна с Израел и да поддържа напъните на страната да отбрани живота и сигурността на своите жители.
 

„ България осъжда безмилостните офанзиви на Хамас и поддържа Израел в решимостта да отбрани своето право на спокойно битие, да продължи да поддържа полезностите на свободата, законността, демокрацията и мира “, означи проф. Тагарев по време на срещата като акцентира върху правото на Израел да се пази според интернационалния правов ред, осведомят от Министерството на защитата.
 

Н.Пр. Йозеф Леви Сфари от своя страна изрази признателност към министър Тагарев за поддръжката и съпричастността към народа на Израел. В хода на диалозите бяха разисквани ескалиращите закани за сигурността на страните от Европейския съюз по отношение на заплахата от тероризъм.
 

На срещата участваха заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Цанко Стойков, началникът на отдел „ Двустранно и районно съдействие “ Даниела Григорова и заместник-ръководителят на задачата на Израел в България Наама Леви.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР