Военният наблюдател смята, че Русия е много далеч от възможността

...
Военният наблюдател смята, че Русия е много далеч от възможността
Коментари Харесай

Немски експерт: Зимната офанзива на Русия в Украйна е пълен провал

Военният наблюдаващ счита, че Русия е доста надалеч от опцията да реализира някакъв стратегически прогрес в Украйна. В този смисъл той окачествява съветската зимна атака като несполучлива. Според Ланге е мит, че Русия е безпределно могъща, а украинците са безнадеждно превъзхождани от руснаците. Реалностите в тази война са прекомерно разнообразни: Русия е по-слаба, в сравнение с мнозина бяха предполагали, твърди специалистът.

 

През последните месеци Русия завладя едвам 0,02 % нови украински територии, което обаче стана с цената на огромни загуби, изразяващи се с петцифрени цифри, показва немският специалист по въпросите на защитата, който дълго време е живял и работил и в Украйна, и в Русия, написа DW.

 

Той отива и още по-далеч: " Русия би трябвало да си зададе въпроса какво изобщо е способна още да реализира в тази война, с изключение на да продължава да води война с цената на нови огромни загуби. А за нас това е мотив да поправяме визията си за силата на Русия и слабостта на Украйна. Отблъскването на съветската нападателна война е допустимо с военни средства ", споделя още специалистът, представен от АРД.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР