Военният министър Тодор Тагарев прекрати два търга за продажбата на

...
Военният министър Тодор Тагарев прекрати два търга за продажбата на
Коментари Харесай

Тагарев прекрати търг за продажба на военни имоти в Хисаря за 2,5 млн. лева

Военният министър Тодор Тагарев приключи два търга за продажбата на парцели, благосъстоятелност на Министерството на защитата в курортното градче Хисаря. От 2021 година двата терена със здания и техническа инфраструктура попадат в програмата за предписание на военното ведомство, само че по този начин и търговете не приключват.  Последните наддавания бяха оповестени през септември, а преди месец министърът още веднъж ги  приключва.
Прочетете още
И двата имота се намира в местността „ Градините ”, който е сред Хисаря и близката конна база.

По-големият е с размер 35,8 дка, като върху терена има 5 здания, с общо РЗП към 4000 кв.м. Също по този начин са построени асфалтов път и ограда. Началната цена оповестена за парцела бе от 2 млн. лв., с депозит от 856 хиляди лв..

Другият парцел в Хисаря е в негово съседство. Теренът е с величина от 8,7 дка, като има и 10 постройки на него с РЗП към 1000 кв.м. Началната цена е била 510 хиляди лв., а депозитът 224 хиляди лв..

Все още не е направена новата стратегия за предписание с имоти  на Министерството на защитата за 2024 година. Твърде е допустимо още веднъж двата парцела да попаднат в новия лист.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР