Военният министър Тодор Тагарев хвърли яснота за странно спешната му

...
Военният министър Тодор Тагарев хвърли яснота за странно спешната му
Коментари Харесай

Омекна ли Тагарев срещу Радев?

Военният министър Тодор Тагарев хвърли изясненост за необичайно незабавната му среща, проведена през вчерашния ден тихомълком с президента Румен Радев, за която бе обявено от " Дондуков " 2 едвам по здрач във вторник. Но с очевиден намек, че е омекнал по отношение на фигурата на президента, отбранителният началник разгласи, че било обикновено той и главнокомандващият да се срещали и се надявал на още доста рандевута - " с цел да търсим решение на проблемите дружно ". 

Повод за диалога през вчерашния ден стана настояването на Радев Тагарев да се погрижи за внасянето в незабавен порядък на обществен пакет за военнослужещите като мярка за предварителна защита на спомагателния отлив на офицери.  

Срещата траяла близо два часа и не е била първата сред двамата до момента, добави министърът през днешния ден. Нп и не изрази, нито показа рецензии по свършеното в обществен аспект от служебния министър на Радев (при това два мандата - б.р.) Димитър Стоянов. 

Темата със листата на украинския център “Миротворец “ пък не била съответна тематика в диалозите сред Тагарев и Радев.

А запитан дали анализите на военните поддържат тезите, че уеб сайтът не съставлява опасност за хората в него, отвърна: Това е неправителствен уебсайт на група жители, които изричат незадоволство към изявления, или бих споделил агитация, която в частност накърнява ползите на Украйна и поддържа съветските тези в този спор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР