Военните санкции срещу Русия, безконечния поток на пари и ресурси

...
Военните санкции срещу Русия, безконечния поток на пари и ресурси
Коментари Харесай

Русия, САЩ и падането на Европа! Или как войната за Украйна обезкърви ЕС ?

Военните наказания против Русия, безконечния поток на пари и запаси в помощ на Украйна, водят до бавното, само че несъмнено обезкървяване на Европа. И в случай че човек огледа настрана от пропагандната акция на Съединени американски щати, Европейски Съюз и Британия, с изненада ще откри, че Русия в действителност не се възприема като " огромният неприятен империалист, който желае да погълне Украйна и да завладее Запада ". Вместо това от ден на ден страни с ненаситност търгуват с Русия, като освен основават нови търговски връзки със страната, само че и постепенно, само че безмилостно закопават Европа и европейската стопанска система, давайки на Москва нужните запаси и финансов запас, с цел да продължи да се развива.

 

" Съединени американски щати въвлече Европа и НАТО в една безумна война, с вярата да разсъни личната си стопанска система. Сега, две години по-късно Зеленски вижда една деморализирана и изтощена войска, която от ден на ден насочва своя метежен взор към Киев и Вашингтон. Москва продължава да държи фронта, колкото и да е мъчно в окопите. И даже откри метод да се доставя с пушечно месо - изпраща своите пандизчии на фронта, без да се опасява от броя на жертвите. Китай не поддържа войната на Русия, само че в това време не стопира да налива пари в Кремъл. Иран също. Северна Корея също не жали средства, както и Турция. Все повече хора с паника означават, че в случай че Тръмп пристигна на власт, Вашингтон ще спре парите и военната поддръжка за Киев. И Европейски Съюз остава самичък в поддръжката си за Украйна. И се слага в безумна изолираност и даже в рецесия, тъй като без евтиния съветски газ и други леснодостъпни запаси, инфлацията се покачва. И страните стартират да изнемогват, а обществото да се бунтува.

 

Затова и изборите през май са толкоз значими, а тези през ноември в Съединени американски щати - решаващи.  И нищо чудно през 2025-а година да забележим завършек на физическата война на Украйна против Русия. Но след отдръпването на Съединени американски щати, нито Украйна, каквато я познавахме ще продължи да съществува, нито Путин ще не помни тези, които се пробваха да унищожат него и Русия. И страхът, че съветската мечка ще нападна Европа, ще бъде повече от състоятелен. Още повече, че цената от тази война и в този момент я заплащат елементарните хора...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР