Военни с високопроходима техника изпраща военният министър Никола Ненчев, които

...
Военни с високопроходима техника изпраща военният министър Никола Ненчев, които
Коментари Харесай

Военните помагат на наводнените хасковски села

Военни с високопроходима техника изпраща военният министър Никола Ненчев, които да обслужват засегнатите от наводненията хасковски села. Днес той дойде в най-пострадалото село Родопи, беседва с кметския наместник Маргарита Атанасова и с някои от потърпевшите.

От нощес пътят до село Родопи е възобновен и в двете направления. Министърът даде обещание, че ще изпрати военни и нужната техника, които да доставят откъснатите села с нужните артикули. Освен това, увери министърът, военнослужещи ще оказват помощ и за възобновяване на изровените от водната буря пътища в района. Както към този момент БЛИЦ осведоми своите читатели, няколко села от Хасковска община бяха изцяло откъснати от света поради наводнените и изровени пътища. Хората от тези села се надяват, че военният министър ще съблюдава обещанието си и в действителност ще изпрати военни, които да оказват помощ на популацията за възобновяване на вредите от наводненията.

Днес регионалният шеф на Хасково Добри Беливанов беседва по същия мотив с двамата народни представители – Станислав Иванов и Гроздан Караджов, който е ръководител на Комисията по превоз, осведомителни технологии и известия в Народното събрание. Предмет на диалога им е довършването на проблематичния мост, който води към село Любеново. Двамата депутати дадоха обещание, че поемат случая, ще срещнат комисията с казуса и ще оказват помощ за неговото решение колкото се може по-скоро.

Тодорка НИКОЛОВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР