Военната заплаха от страна на Русия е реална. Това заяви

...
Военната заплаха от страна на Русия е реална. Това заяви
Коментари Харесай

НАТО: Руската военна заплаха в Европа е реална

Военната опасност от страна на Русия е действителна. Това съобщи командващият силите на НАТО в Европа - американският военачалник Къртис Скапароти пред изданието Defense One.

Високопоставеният боен от Съединени американски щати съобщи, е в случай че Москва продължи да модернизира въоръжените сили със същите темпове, то съветската войска ще получи преимущество пред частите на Северноатлантическия пакт на Стария континент до три години. "При тази скорост на възобновяване на съветския военноморски флот корабите му ще могат да отрежат Северния морски път, който свързва Америка и Европа Това може да стане до три години ", сподели още Скапароти. Той напомни и за проектите на Кремъл за милитаризация на Арктика, както и демонстрацията на модерни оръжия, показани от съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила по време на обръщението му към Народното събрание в Москва на 1 март.

"Не би трябвало да позволим на Русия да има предимство. Ние също ще модернизираме нашите армии. Заради това в бюджета на американските въоръжение сили, ситуирани в Европа, през тази година ще бъдат отделени 6,5 милиарда $. Това е с 2,5 милиарда повече спрямо парите през 2017 година Голяма част от сумата ще отиде за учения дружно с европейските ни сътрудници ", уточни още генералът. Той също прикани страните от Алианса да подхващат по-строги ограничения за сигурност в интернет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР