Военната служба в руските въоръжени сили става все по-доходоносна от

...
Военната служба в руските въоръжени сили става все по-доходоносна от
Коментари Харесай

Лондон: Русия плаща все по-добре на войниците си, но пак не достигат доброволци

Военната работа в съветските въоръжени сили става все по-доходоносна от началото на нашествието. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11587
Припомня се, че на 4 февруари предходната година съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е съобщил, че един лейтенант получава 81 200 рубли на месец.

През октомври 2022 година той разгласи, че дори мобилизираните редови войници ще получават по 195 000 рубли месечно.

Много низши чинове, служещи в Украйна, сега получават хонорари от над 200 000 рубли на месец. Това е повече от 2,7 пъти над междинната заплата в Русия, възлизаща на 72 851 рубли.

Британското разузнаване показва, че за съпоставяне 2,7 пъти над междинната заплата в Обединеното кралство би се равнявала на повече от 90 000 паунда годишно.

Според английското МО е доста вероятно заплатата и спомагателните придобивки да са мощен тласък за присъединение към армията, особено за военните от по-бедните региони на Русия.

Отбелязва се обаче, че все пак остава малко евентуално Москва да извърши задачите си за набиране на доброволци в редиците си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР