Военната помощ, която Украйна ще получи от САЩ ще изпрати

...
Военната помощ, която Украйна ще получи от САЩ ще изпрати
Коментари Харесай

Зеленски: Украинците имат нужда от доставка на Пейтриът сега

Военната помощ, която Украйна ще получи от Съединени американски щати ще изпрати ясно обръщение и на Кремъл, че Вашингтон стои зад Киев и по този начин той има късмет за победа.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски откакто в събота долната камара на американския парламент утвърди законопроект за военна помощ на обща стойност 95 милиарда $, в която влиза и.

" Системите за противовъздушна защита " Пейтриът " са ефикасни, единствено когато са дейни, когато пазят животи, а не са просто в някой склад за предпазване. Съвременните изтребители са нужни точно там, където се взема решение дали децата и внуците на днешните генерации ще живеят в мир и сигурност, " сподели Зеленски.

По думите му демократичният свят " има всички сили да преодолее съветския гнет ".

" Патриотите в този момент са нужни в ръцете на украинците. В украинското небе са нужни съвременни изтребители, " прикани украинският президент.

" Patriots " can only be called air defense systems if they work and save lives rather than standing immobile somewhere in storage bases.

Modern fighter jets are required where modernity is put to the test and it is determined whether children and grandchildren of today`s…
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)
След Камарата на представителите помощта би трябвало да бъде утвърдена и от Сената, а по-късно ѝ от президента Джо Байдън, с цел да може да доближи до Киев.

Обръщението на Зеленски идва на фона на известия на съветските въоръжени сили, че са открили надзор над източноукраинското село Богдановка, западно от град Бахмут, в Донецка област.

Богдановка се намира недалече и от Часов Яр, който Русия се пробва да доближи откакто през февруари завладя разположения на юг град Авдеевка.

Руското нахлуване в региона продължава от седмици, до момента в който украинските елементи остават с все по-малко муниции.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР