Военната инфраструктура, която Русия е създала във временно окупирания Крим,

...
Военната инфраструктура, която Русия е създала във временно окупирания Крим,
Коментари Харесай

Украински военен: С американски ракети Tomahawk може за броени часове да бъде унищожена цялата военна инфраструктура в Крим

Военната инфраструктура, която Русия е основала във краткотрайно окупирания Крим, може да бъде унищожена безусловно за броени часове. Това е мнението на украинският полковник Владислав Селезньов, някогашен чиновник на Генерален щаб на ВСУ, изразено пред интернет плана " Крым.Реалии ".

" Ако няколко модерни есминеца (примерно от Военноморски сили на САЩ) поработят с високоточни ракети Tomahawk, безусловно за броени часове ще унищожат цялата военна инфраструктура върху територията на полуострова. Руските генерали и съветското военно-политическо управление се заблуждават, че са основали непотопяема база за самолетоносачи. Това е бълнуване ", счита той.

По думите му актуалните американски средства за поразяване могат да работат от всякаква отдалеченост, оптимално тъкмо, безусловно с хирурическа акуратност и успеваемост.

" Логично е, че в актуалните условия, когато високоточното ракетно оръжие има способността да дейтва на дистанции няколко хиляди километра, е безусловно без значение географското разположение на една или друга военна база, от кое място се правят изстрелванията. В рамките на днешната война виждаме, че тези ракети, които проникват дълбого в украинска територия, включително до Закарпатието, се изстрелват от руснаците от акваторията на Каспийско море ", изяснява Селезньов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР