Водят се разговори с няколко политически формации за съвместно явяване

...
Водят се разговори с няколко политически формации за съвместно явяване
Коментари Харесай

ВМРО преговаря с НФСБ, ГЕРБ и партията на Петър Москов за съвместно явяване на вота

Водят се диалози с няколко политически обединения за взаимно явяване на идните парламентарни избори - измежду тях е и ГЕРБ. Това заяви пред БНР Ангел Джамбазки, заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат и посочи, че решението следва да се вземе.

" Разговорът ни с НФСБ е непосредствен и най-съществен, тъй като с тях сме работили добре и имаме положителни резултати ".

Той уточни, че диалози се водят и с групировката на Петър Москов КОД.

Джамбазки разяснява, че постоянно преди избори се приказва за подозрения за операции на вота и постоянно след изборите това е опрощение за изгубилите. Според него доста неща могат да се създадат във връзка с прозрачността на вота. " Предлагали сме доста пъти да се направи професионална изборна администрация, само че това не се прави. Другото, което би трябвало да се направи, са преброителни центрове, в които да се броят обществено бюлетините, да се регистрират и да остават там ", разгласи той.

" Протестът на " Атака " е стихия в чаша вода ", сподели Джамбазки по отношение на днешния митинг на партията на Волен Сидеров поради заличаването им от " Обединени патриоти ". Решението беше признато от ЦИК след заявление от Красимир Каракачанов.

Според Джамбазки не е имало по какъв начин да попитат " Атака " преди да подхващат тази смяна, защото не са могли да ги открият.

" Те търсят някакво внимание и желаят нещо - дейностите на водача им е като по учебник ", разяснява зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР