Водоустойчивият IP68 смартфон OUKITEL WP5000 се продава от миналата седмица.

...
Водоустойчивият IP68 смартфон OUKITEL WP5000 се продава от миналата седмица.
Коментари Харесай

Има шанс за безплатно получаване на OUKITEL WP5000

Водоустойчивият IP68 смарт телефон OUKITEL WP5000 се продава от предходната седмица. Благодарение на здравия си корпус и напълно приличните механически характерности, телефонът се хареса на доста консуматори. Добре предпазеният WP5000 се харесва освен на спортистите и авантюристите, само че и на хората, които работят навън.
Всички знаем, че тук-там с неподходящи климатични условия, като да вземем за пример Северния/Южния полюс и Хималаите елементарните смарт телефони не работят. В мокра среда и сложни условия мобилният телефон би трябвало да има подобаваща отбрана, с цел да може да се употребява.



OUKITEL сътвори реплика на естествените условия на Хималаите, с цел да тества смарт телефона WP5000 и го остави 16,5 часа при температура -20 градуса по Целзий. В тези условия телефонът се показа доста добре и потвърди, че може да устоя температурите на Хималаите.



Само една отбрана, даже и доста добра, не е задоволителна, извънредно значим е хардуерът. OUKITEL WP5000 има 5200 mAh батерия, 6 GB RAM, 64 GB ROM и Helio P25 с осем процесорни ядра. Тази композиция дава опция на WP5000 да работи дълго и да реагира бързо. Много други телефони автоматизирано се изключват при намаление на температурата, с цел да предпазят процесора. Но OUKITEL WP5000 продължава и в някои случаи това може да се окаже животоспасяващо.

OUKITEL WP5000 е смарт телефон за дълготраен избор, който няма потребност да бъде сменян всеки месец или година. Една седмица след излизането на телефона на пазара OUKITEL дава огромен бонус. Сега, по време на промоцията, всеки има опция да получи новия смарт телефон единствено за $0,1. Това може да стане от общоприетото приложение на Amazon, където би трябвало да се кликне върху „freebies & reviews“ на главния интерфейс, да се избере OUKITEL WP5000, който в действителност е преди всичко и по-късно да се следват стъпките, подсказани от приложението. Или използвайте този линк.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР