Водопроводчикът от България Иван Котков, който се занимава с ремонт

...
Водопроводчикът от България Иван Котков, който се занимава с ремонт
Коментари Харесай

Български майстор си го показа на погнусени британки

Водопроводчикът от България Иван Котков, който се занимава с ремонт на вани в разнообразни градове на Англия, се появил с изваден пенис от панталона му на входната врата на жена, живееща в шотландския град Дънфърмлин. Нашенецът останал по същия метод, до момента в който се занимавал с ремонтните действия в къщата, осведоми " Dunfermline Press ".

Инцидентът е станал на 28 август предходната година, като още в същия ден, Котков отишъл в дома на друга жена, където още веднъж обикалял дома ѝ с изваден от панталона член. Българинът, който живее във Англия повече от две години, в този момент е вписан в регистъра на причинителите на полови закононарушения. Той е бил нает в уелска компания и пътувал, с цел да прави поправки на вани в домовете в Дънфермлин и Коудънбийт във въпросния ден.

42-годишният Котков, с непрекъснат адрес в Бармут, е приет за отговорен по правосъдно дело в Дънфърмлин. Една от дамите даже е направила фотография на извадения от панталона му член и го е посочила в съда по време на делото. Жените, на 54 и 33 години, които подали тъжби против българина за полово държание, описали пениса му като „ изваден “ и „ изскочил “ от панталоните му, до момента в който обикалял домовете им, извършвайки ремонтите. И двете дами били доста уплашени от прекарването си, като едната от тях е споделила, че след неприятната преживелица се усеща „ травмирана “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР