Водопроводчик е хванат в крачка от камера за видеонаблюдение. От

...
Водопроводчик е хванат в крачка от камера за видеонаблюдение. От
Коментари Харесай

Камера засне какво прави извратен водопроводчик в дома на клиентка ВИДЕО

Водопроводчик е заловен в крачка от камера за видеонаблюдение. От записите се вижда по какъв начин подушва бельото на клиентката, която го е наела да поправи теч в жилището й.

Ужасена дамата незабавно щом схванала какво се случва позвънила в полицията. Униформените чиновници арестували мъжа, само че не след дълго той бил освободен - без повдигнати обвинявания. А претекстовете за това са, че той не е откраднал нищо.

50-годишната жертва, живее в двустаен апартамент покрай Уейкфийлд, Западен Йоркшир. Тя схванала за случилото се, откакто получила сигнал от скритата си система за видеонаблюдение в спалнята й.

В един кадър от видеото се вижда по какъв начин мъжът подушва бельото на дамата, като преди този момент рови в чекмеджето за бельото й.

Жената е закупила камера за сигурност, откакто е била посъветвана, че в региона има доста крадци.

Един ден от банята и потекла вода в жилището под нейния. Потърсила помощ от хазяйката си, която повикала водопроводчик да пристигна и да оправи казуса.

Майсторът дошъл по-рано от уговорения час, което принудило пострадалата да го помоли да се върне след половин час с цел да се оправи.

"Той отиде напряко към вратата на спалнята ми, която беше затворена, игнорирайки отворената врата към банята ", сподели дамата. „ Казах му„ не влизай там “, бях много директна. “ – добавя тя.

„ Доверих му се. След излизането отскочих до локалния супермаркет и когато бях на паркинга, мобилният ми телефон звънна, с цел да ме предизвести, че охранителната камера в спалнята ми, която има датчик за придвижване, е била задействана. Веднага я включих и виждах какво се случва онлайн. Забелязах, че водопроводчикът рови в едно от чекмеджетата за бельото ми.

Не бяха минали повече от 20 минути, той даже не беше почнал работа по течащия душ, преди да нахлуе в спалнята ми.

Тя незабавно позвънила в полицията и ги завела напряко в жилището си. Органите на реда го задържали по съмнение за кражба с щурм. Малко по-късно от локалното полицейско ръководства я уведомили, че не може да бъде упрекнат в кражба с щурм. Пред полицията арестуваният споделил, че сметнал пострадалата за продажница.

„ Вече се опасявам да дремя в спалнята си и не дръзвам да вървя до магазините, шокирана съм до основи “, сподели тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР