Водопада фест Карлово 2023, чийто акцент бе в първия есенен

...
Водопада фест Карлово 2023, чийто акцент бе в първия есенен
Коментари Харесай

Водопада фест – рок, майсторски хляб, рибена фиеста и забавления за малки и големи

Водопада фест Карлово 2023, чийто акцент бе в първия есенен ден на годината, се трансформира в същинска атракция за жителите и гостите на града. Старт на шоуто на 23 септември даде пекарът Георги Лефтеров – Майстора. Той замеси и изпече на място десетки хлебчета с мая, които всички, пристигнали на площад " 20-ти юли ", можеха да опитат. Хората разговаряха с Георги и за тайните на старите технологии за правенето на апетитен самун.
 
" Днес началник е кметът " бе кулинарно премеждие с присъединяване на кметът на Карлово доктор Емил Кабаиванов, кметът на Тутракан Димитър Стефанов и Цонко Цонев – Кметъла от Каварна. Под осъществяванията на безконечни рок части Кметъла направи три казана с миди по каварненски, Димитър Стефанов готви рибена супа по тутракански, а помощник на двамата бе доктор Кабаиванов.
 
Качествата на приготвените ястия оцениха искащите да похапнат, а специфична признателност към кметовете насочи Христо Мутафчиев – ръководител на Съюза на артистите у нас. По ул. " Водопад " виртуозните улични музиканти Симеон Германов и Янко Константинов зарадваха хората със своите осъществявания.
 
В тематичните шатри " Моят свят е част от твоя ", " Приказни герои " и Арт шатра, проведени от " Соник Старт ", дребни и огромни се включиха в игри и креативен занимания. Ден по-рано, в границите на феста, бе направена премиера на кулинарната книга " Фантазията - най-великата фалшификация " на доктор Костадин Шанков.
 
Състоя се също предпремиерната прожекция на " Записки по едно изменничество " - игрален филм на режисьора Георги Дюлгеров, публиката се срещна с артиста Пламен Димов. Рок концертът на " Фондацията " - Венко Поромански, Иван Лечев, Добрин Векилов - Дони, Славчо Николов и Кирил Маричков, стартира в 20:00 ч. на централния площад.
 
В идващите години Общината ще обогатява с още събития Водопада фест, показа доктор Кабаиванов. Той благодари на всички, взели участие и участвали на събитието.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР