Водолеят е единайсетата зодия. Хората, родени под това съзвездие, притежават

...
Водолеят е единайсетата зодия. Хората, родени под това съзвездие, притежават
Коментари Харесай

11 тайни за Водолеите – хората, които правят света по-добър

Водолеят е единайсетата зодия. Хората, родени под това съзвездие, имат специфична сила, само че с тях постоянно би трябвало да бъдете деликатни. Ето за какво:

1. Водолеите не се сърдят, в случай че не ги ядосват. Верни са — в случай че не ги предадат… Очарователни са — в случай че ги очароват… Добри са — в случай че с тях се държат по човешки начин… И изобщо Водолеите са ангели — в случай че не будите дяволите в тях….

2. Водолеят обича елементарните хора, с които елементарно се поддържа връзка, които не се стараят да се преструват пред някого, които се отнасят откровено към теб, без всевъзможни користни цели. Хора, чиито усмивки оправят настроението на Водолея.

3. На Водолеите им е все тая какво мислят другите за тях. Все им е тая какво приказват зад тила им, те са такива, каквито са. Ако някой желае да изкаже мнението си, дано застане очи в очи с Водолея, само че единствено да не се наскърбява, в случай че Водолеят му отговори…

4. Колкото и неистини, подлости, нечистотия и ненавист да има в този свят, Водолеите въпреки всичко си остават романтици и имат вяра в доброто… Водолеите са непоправими оптимисти…

5. Във всеки Водолей живеят двама индивида. Единият е благ, добър и разбиращ, а вторият се появява, когато наскърбяват първия… И тази среща не е от приятните.

6. Водолеите постоянно се боят да изгубят хората, които обичат. Понякога се чудят дали има някой, който се бои да не загуби тях.

7. Водолеите в никакъв случай не подвигат кавги. Вдигаш кавги, когато не си прав. А Водолеите са постоянно прави…

8. Какво желаят Водолеите? Водолеите желаят всичко да е по този начин, както те искат…

9. Водолеите са зодия, която усеща лъжата от километри. Ако желаете естествени връзки с Водолеите, просто не ги лъжете. Никога!

10. Искате да ядосате Водолей? Няма да ви се получи! Дори не пробвайте. пазете нервите си. Те от дълго време са изработили имунитет към недоброжелатели.

11. Да, с Водолеите може да не е леко…. Да, Водолеят също го боли и изпитва горест. Но Водолеите не са от хората, които се предават. Водолеят ще успее, без значение от всичко!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР