Водолеите се представят по два начина: от една страна като

...
Водолеите се представят по два начина: от една страна като
Коментари Харесай

Водолей - личност и характер

Водолеите се показват по два метода: от една страна като срамежливи и спокойни, а въпреки това могат да бъдат ексцентрични и енергични. И в двата случая са дълбоки мислители, алтруисти, които обичат да оказват помощ на други хора.

Високо интелектуален, това е знак за огнена самостоятелност, от която произлиза интуицията, последвана от логичност. И двата вида персони са изцяло способни да виждат, без предубеждения и двете страни, което ги прави хора, които вземат решение проблемите доста добре.

Въпреки че са добре приспособени към ситуацията, която ги заобикаля, Водолеите имат дълбока потребност да бъдат сами за известно време и надалеч от всичко, с цел да обновят силата си. Ключовата дума за този знак е " въображение ". Хората, родени в знака на Водолей, могат да видят на всички места благоприятни условия, макар че наподобява на пръв взор, че те не съществуват.

Водолеят е въздушен знак и като подобен употребява мозъка си при всяка опция. Ако няма ментална стимулация, те се отегчават и им липсва мотивация да реализират най-хубавия резултат. Уран, ръководещата планета на знака, има внезапен и от време на време нападателен темперамент, само че също по този начин дава на Водолея визионерски качества, способни са да обхванат в бъдещето и да знаят тъкмо какво ще вършат след пет или 10 години. Уран им дава силата на бърза и лесна промяна, тъй че те са по-известни като мислители, прогресивни персони и хуманисти. Те се усещат добре в група, тъй че са склонни да бъдат заобиколени от други хора от самото начало.

Водолеят е знак на пазителя на водата, водата, която лекува хора, растения и животни и подсигурява, че животът продължава. Ето за какво Водолеят се стреми да почувства присъединяване си в виталния цикъл и е в положение да направи всичко, с цел да го поддържа.

Проблемни елементи от тялото на Водолея са ставите и кръвообращението. За положително здраве би било най-добре да се вършат постоянни профилактични прегледи на тези елементи и органи.

Най-големият проблем за Водолея е чувството, че е стеснен. Поради желанието си за независимост и тъждество за всички, постоянно ще се стреми да обезпечи независимост на словото и придвижването, както откри за добре. Водолеят има репутацията на студена и безчувствена персона, само че това е единствено техен предпазен механизъм против преждевременната непосредственост. Да се научиш да се доверяваш на другите и да изразяваш страстите си по здравословен метод са две умения, които се получават посредством напредък и развиване с течение на времето.

Водолей - обич и секс

Интелектуалната стимулация е най-големият афродизиак за Водолея. Нищо не може да го притегли повече от забавен диалог с някого. Що се отнася до любовта, най-вече им подхождат хората, които не одобряват безгрижно тяхната откровеност. Откритост, комуникативност, въображение и подготвеност за вдишване на опасности са качества, които се вписват добре в житейската вероятност на този знак. Честността и искреността са от значително значение за някой, който желае дълготрайна връзка с този динамичен човек.

Водолей - другари и семейство

Въпреки че представителите на този знак са отзивчиви, те се нуждаят от време, с цел да се сближат с хората. Тъй като са доста чувствителни и деликатни, близостта за тях допуска накърнимост и това не се приема безгрижно. Непосредствеността на Водолея, съчетана с твърдото им отношение по някакъв метод ги прави предизвикателство за опознаване. Водолеят ще направи всичко за околните до степен на всеотдайност, в случай че е належащо. Най-често търсят в приятелите качествата на креативност, разсъдък и почтеност. Що се отнася до фамилията, упованията са не по-малко. Въпреки че имат възприятие за дълг към околните си, те няма да основат близки връзки, в случай че не бъдат изпълнени същите упования като при другарството.

Водолей - кариера и пари

Водолеите внасят възторг в работата, имат изключителна дарба да употребяват въображението си за бизнес цели. Кариерата, която разрешава създаване на идея и проява, може да подхожда добре на този знак. „ Знам “ е основна дума за Водолея. Високият разсъдък, комбиниран с желанието да споделят своите гении, въодушевява мнозина, които работят в тяхната среда.

Визионерският вид Водолей обича да се занимава с работа, която цели да направи човечеството по-добро. Когато става въпрос за пари, този знак в действителност има гения да поддържа баланс сред харчене и икономисване на пари. Работата като артист, писане, преподаване, снимка или пилотиране им отива доста добре. Най-добрата среда е тази, която им дава свободата да вземат решение проблеми без строги инструкции. Водолеят е нетрадиционен вид и в случай че получи опция да прояви гения си, може да реализира забележителни триумфи.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР