Водим разговори за обединение на всички родолюбиви патриотични организации. Когато

...
Водим разговори за обединение на всички родолюбиви патриотични организации. Когато
Коментари Харесай

Джамбазки: Разговаряме с патриотичните организации за общо явяване на вота

„ Водим диалози за обединяване на всички родолюбиви патриотични организации. Когато има резултат от него – всички ще разберете. Без обединяване на патриотичните партии в Народното събрание доминира националното изменничество. Видяхте – Вътрешна македонска революционна организация липсваше от няколко Народното събрание - тези късите, срамните, и незабавно антибългарските сили се сплотиха и предадоха Македония ”. Това сподели в студиото на " Твоят ден " по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки. Думите му визираха повдигането на ветото за начало на договаряния за присъединение на районен съд Македония към Европейски Съюз.

Той бе безапелационен, че партия „ Възраждане ” не съставляват българския, а съветските ползи.

„ Искаме връщане на ветото, тъй като в районен съд Македония атакуват хора с българско съзнание. Това опонира на полезностите на Европейски Съюз ”, сподели Джамбазки.

За новите наказания против български жители по втория лист „ Магнитски ” Джамбазки сподели, че по смисъла на българското право този документ не е юридически документ. „ Посочват се лица в България – не разясня дали са корумпирани или не, преди да бъдат наказани, когато им сложиш такава стигма, това значи гражданска гибел. Досега този термин го виждахме хипотетично, в този момент го виждаме и на процедура. Защо в листата не виждаме лица от ДСБ… ”, запита Джамбазки.

Той посочи подписания меморандум с Jamecorp, контрактувани количества газ на по-високи цени и заключи: „ Значи има добра корупция и неприятна корупция ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР