„Водим битка за първото място с „Има такъв народ“. ГЕРБ

...
„Водим битка за първото място с „Има такъв народ“. ГЕРБ
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Заявката на Манолова за промяна се видя в купуването на гласове от партията ѝ

„ Водим борба за първото място с „ ИТН “. ГЕРБ не престават да се срутват и това е напълно предстоящо, откакто всеки ден излизат нови потвърждения на разкритията, които правихме в Народното събрание. Ние се оказахме прави. Българска социалистическа партия може да бъде изненадата на тези избори. Положихме доста старания. Силата на Българска социалистическа партия и обединението ни е в срещите с хората. Правихме по 6-7 срещи дневно. От това, което чухме от хората, аз мисля, че този път резултатът на Българска социалистическа партия ще бъде още по-добър”. Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България” в Плевен проф. Румен Гечев.

По тематиката за изявлението на Слави Трифонов пред френски вестник, проф. Гечев посочи: „ Вчера се срещнах с платформа на Има Такъв Народ. Има много неща, които съответстват и явно са заимствани от нашата стратегия. Има обаче и стряскащи неща – концепцията за единна европейска страна и очистване на националните страни. Трябва да се задълбочи европейската интеграция, само че би трябвало да се запазят националните суверенитет, история и култура”, счита той.

На въпрос би трябвало ли да влезем в Еврозоната, лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България” в Плевен отговори: „ Има решение на Конгреса на Българска социалистическа партия за цялостна интеграция на България в Европейски Съюз. Влизането в еврозоната би трябвало да стане – преди всичко, когато отговорим на основните стопански критерии, с цел да бъдем конкурентноспособни. Трябва да създадем промени, с цел да отговаряме на европейските стандарти.”

Гечев акцентира още значимостта на плана „ Белене” и основното значение той да бъде завършен.

„ Българска социалистическа партия предлага сложна стратегия, която взема решение основни въпроси пред България в обособени стопански браншове, правната система, обществената сфера. Ние сме партията, която само дава опция в нейния комплексния тип, съобразявайки се с българските главно и с европейските ценности”, заключи Гечев.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР