Води се разследване на запис на телесна камера, който изглежда

...
Води се разследване на запис на телесна камера, който изглежда
Коментари Харесай

Полицай от Сиатъл записан как се шегува за жена, прегазена от полицейска кола

Води се следствие на запис на телесна камера, който наподобява демонстрира по какъв начин служител на реда от Сиатъл се смее на жена, блъсната от патрулна кола на пешеходна пътека, заяви Би Би Си.

Полицай Даниел Одерер отговарял на случай, при който Яахнави Кандула, на 23 години, беше убита покрай нейния университет.

Във видеото се чува по какъв начин служителят се подиграва, че животът на младата жена е с " лимитирана стойност " и градът би трябвало " просто да напише чек ".

Полицаят сподели, че мненията му са извадени от подтекста.

Г-жа Кандула, студентка в Североизточния университет, беше блъсната и убита от полицейска кола, до момента в който пресичаше улицата на 23 януари.

Според The ​​Seattle Times, базирайки се на отчет от полицейско следствие, служителят на реда, управлявал колата, се е движил със 119 км/ч и тялото на дамата е било изхвърлено на повече от 30 метра.

Полицай Одерер беше привикан за случая, когато телесната му камера записа аудио от диалог с негов сътрудник.

" Но тя е мъртва " , чува се да споделя служителят на реда, преди да се разсмее. " Не, това е елементарен човек. Да, просто напишете чек ", споделя той, преди да се засмее още веднъж.

" Единадесет хиляди $. Все отново беше на 26. Имаше лимитирана стойност . "

WOW! A Seattle PD officer was captured on body cam footage seemingly laughing about an officer-involved collision that claimed the life of a female pedestrian. He can be heard saying, “She was 26 anyway. She had limited value. ” This callous disregard for human life is shocking!
— Ben Crump (@AttorneyCrump)
Г-н Одерер, профсъюзен водач на полицейското ръководство в Сиатъл, беше на диалог с Майк Солан, президент на гилдията. Аудиото на господин Солан не може да бъде чуто.

Полицейското ръководство в Сиатъл пусна изказване в понеделник, в което се споделя, че е разкрило диалога от чиновник, който го е слушал " в рутинния ход на работа ".

Този чиновник е бил " угрижен за естеството на изказванията " и предал опасенията си нагоре по командната верига, съгласно изказването на полицията.

След това чиновниците предадоха въпроса на Службата за полицейска отчетност, организацията, която проверява непозволеното държание на полицията.

Агенцията изследва " подтекста, в който " са направени изказванията и дали са били нарушени някакви политики, сподели полицейското ръководство в Сиатъл.

Консервативният радиоводещ на KTTH-AM, Джейсън Ранц, заяви, че е получил документално изказване от господин Одерер, в което се споделя, че мненията му имат за цел да пародират по какъв начин градските юристи могат да се опитат да сведат до най-малко отговорността за гибелта на дамата.

" Засмях се на глупостта на това по какъв начин се водят правосъдни разногласия за тези произшествия ", написа господин Одерер, съгласно радио KTTH.

Сиатълската полицейска комисия, друга надзорна организация, разказа записа от телекамерата като " трогателен и шокиращо безсърдечен ".

Прокуратурата на окръг Кинг прави престъпна инспекция на злополуката.
 3,5 години затвор за служител на реда за гибелта на Флойд
3,5 години затвор за служител на реда за гибелта на Флойд

Решението е на съд в САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР