Води се активно мероприятие срещу коалицията ПП-ДБ и възможността за

...
Води се активно мероприятие срещу коалицията ПП-ДБ и възможността за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Политици от ПП са записвани от службите, за да се провали създаването на правителство

Води се интензивно мероприятие против обединението ПП-ДБ и опцията за сформиране на постоянно държавно управление.Това заяви на ексклузивен брифинг съпредеседателят на Политическа партия Кирил Петков.

" Политици от обединението са били записвани по време на работни срещи в Народно събрание и нашите офиси, по време на Изпълнителен съвет, Национален съвет, срещи в Народното събрание. Записи, както от Политическа партия, по този начин и на хора от Демократична България. " - разясни той.

" Използвани са записващи устройства в нашите централи и в постройките на Народно събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление. " - сподели още Петков.

" Службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление, ние ще сменим техните управления, само че и ще създадем дълбоки промени, които целят изкореняването на превзетите хора, чиновници и отдели ", добави той.

Според него Радостин Василев има нереалистичната вяра да стартира собствен план, откакто разбра, че няма да бъде препоръчан за министър на спорта.

По непотвърдена информация се чака на следващия ден заран Василев да разгласи, че напуща Политическа партия. Преди да отиде във групировката, Василев бе народен представител и министър от квотата на Има Такъв Народ.

Петков посочи, че Василев е подготвил записи със съединени изречения и думи, извадени от подтекста, чиято цел е да сътвори операция. Петков даде и няколко образеца на записи, за чието битие знаят от Политическа партия: “Борисов е единствено медиен противник; ще изперем Борисов, той е наш приятел; няма да се борим против мафията и други Това, което знаем е, че над 10 часа записи са синтезирани в 4 минути с обособени думи и изречения, тъй че да могат да дадат неверни внушения. ”

Според съпредседателя на ППнякой желае да " спре правосъдната промяна, промяната в службите, и желае да попречи на България да има устойчиво държавно управление ". “Няма да стане, няма да се поддадем на шантажа и операциите. Василев е единствено инструмент на превзетатадържава и на службите. ” - безапелационен бе Петков.

В отговор навъпрос за какво се бави връчването на втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление, Петков съобщи:

“Много е необичайно за мен, че откакто акад. Николай Денков и Мария Габриел оповестиха, че има съгласие, мандата се бави! И за какво когато мандатът се бави, информацията за тези записи ще излезе на следващия ден в 11 часа, Василев е запазил час в зала за конференции. 30 години имаме завладяна страна, 30 години знаем, че България наподобява фасадно добре, само че от вътрешната страна е безусловно изгнила в нейната държавност. Сега това гниене излиза на повърхността - видяхме какво се случи с основния прокурор, заплашват се за убийства, чуваме че и мафиоти са убити. Това, което се случва сега е, че тази изгнила система идва на повърхността, и единствената вяра сме ние и концепцията, че можем да създадем по този начин, че това да се промени. В момента се пробват с последни сили и действителен шантаж да го взривят, тъй като желаят България да остане тяхна, а не на всички българи. " /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР