Водещото кариерно събитие - - се завръща в Арена Армеец

...
Водещото кариерно събитие - - се завръща в Арена Армеец
Коментари Харесай

Среща с най-желаните работодатели в Арена Армеец на Career Show 2023

Водещото кариерно събитие - - се завръща в Арена Армеец на 5 октомври. Безплатното събитие годишно събира най-желаните работодатели на България, с цел да ги срещне с хиляди млади и опитни гении. Над 4 дка изложбена повърхност, 3 подиуми със семинарна стратегия, професионални посетители, интензивности, полемики ще посрещнат всички гости в най-голяма зала за събития в България. Специалните работилници и кариерни съвещания пък ще оказват помощ на посетителите в тяхното кариерно развиване, рационализиране на уменията им и възстановяване на финансовата им просветеност.

Срещите със стотици представители на разнообразни промишлености дават опция за пряк контакт с работодателите и открива пред посетителите кариерни вероятности, за които не са подозирали. Лични оферти за работа, стаж, развиване и спомагателни придобивки са подготвили едни от най-големите работодатели у нас. Това дава опция претендентите за работа да прескочат скрийнинг процеса, постоянно реализиран от програмен продукт, и да заявят себе си като скъпи бъдещи чиновници.

В Career Show 2023 на 5 октомври ще се включат компании от разнородни сфери, които интензивно търсят нови чиновници с друг опит и експертиза. Работни позиции ще открият специалисти по телекомуникации, ИТ експерти, маркетинг експерти, специалисти по електроинженерство и електроника, експерти в търговия и продажби, финансови специалисти, планови и продуктови мениджъри и др.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР