Водещият Ути Бъчваров стана горд татко на близначки. Дългогодишната му

...
Водещият Ути Бъчваров стана горд татко на близначки. Дългогодишната му
Коментари Харесай

Ути Бъчваров стана татко за първи път

Водещият Ути Бъчваров стана горделив баща на близначки. Дългогодишната му другарка Мария го подари с наследници тази заран, като раждането е протекло без затруднения.
" Още даже не сме измислили имена на момиченцата ", сподели готвачът пред " Монитор ".
Въпреки че към този момент сътвориха семейство, 47-годишният кулинар и нежната му половинка не бързат да си кажат заветното " да ".

" От 10 години сме дружно. Колкото до брака, всеки би трябвало да реши по какъв начин му е прелестно. Минаването под венчилото е детска фантазия на някои мъже и дами, само че аз съм човек от по-новото потомство ", изповяда се неотдавна той. Тайната съставна част на дългата им обич се крие в това, че и двамата си имат вяра безусловно. " Не си разрешаваме да вървим по неравната пътека на ревността ", показа с усмивка Бъчваров.
Много родни звезди го поздравиха по случай появяването на бял свят на близначките му, измежду които беше и Ирина Тенчева, с която бяха съквартиранти във VIP Brother. Ути е готвачът с най-голямо екранно дългоденствие у нас. Тази година той означи 20-годишнината на предаването си " Вкусно ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР