Водещият световен арбитър на корпоративните климатични цели публикува изследване, според

...
Водещият световен арбитър на корпоративните климатични цели публикува изследване, според
Коментари Харесай

Групата за корпоративни климатични цели се отдръпва от противоречията относно въглеродните компенсации

Водещият международен съдия на корпоративните климатични цели разгласява проучване, съгласно което потреблението на въглеродни обезщетения в климатичните цели е най-вече „ неефективно “, защото се пробва да премине оттатък противоположната реакция от личен състав и специалисти по климата.

Ръководството на самодейността „ Научно основани цели “ беше изправено пред остри рецензии поради устрема да се разреши по-широко потребление на въглеродните обезщетения, генерирани от планове като засаждане на дървета и по-чисти готварски печки, които имат за цел понижаване на излъчванията или унищожаване на въглеродния диоксид от атмосферата.

Нейният основен изпълнителен шеф Луис Амарал подаде оставка предишния месец, като се базира на персонални аргументи. Това последва протест на личния състав против предложение през април да се разреши на фирмите да употребяват по-широко обезщетения за въглеродни излъчвания, което разклати доверието в компанията и хвърли светлината на прожекторите върху поддръжниците й, в това число фонда Bezos...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР