Водещият супер PAC, подкрепящ кандидатурата на бившия губернатор на Южна

...
Водещият супер PAC, подкрепящ кандидатурата на бившия губернатор на Южна
Коментари Харесай

Pro-Haley super PAC етикетира DeSantis на Тръмп като „изсмукване“

Водещият супер PAC, подкрепящ кандидатурата на някогашния губернатор на Южна Каролина Ники Хейли за президент, се пробва в нова реклама да показа един от главните си противници през 2024 година като „ смучат “ някогашния президент Доналд Тръмп.

Рекламата, споделена извънредно с CBS News, от подкрепящия Хейли политически комитет, прочут като Stand For America Fund, употребява тон от навалица, която скандира „ кой е твоят баща “ сред фотосите на Тръмп и Рон ДеСантис в опит да извика губернатора на Флорида.

Части от остарял избирателен видеоклип от кандидатурата на ДеСантис за губернатор през 2018 година, където републиканецът напомни някои от лозунгите на Тръмп на фамилията си, като създаване на стена с играчки с едно дете и изговаряне на глас мантрата на Тръмп „ Направи Америка Отново ужасно ", с цел да помогнете за преподаването на говорене, също са разпръснати на всички места.

под напрежение спор сред Хейли и ДеСантис по CNN. Тръмп се класира за дебата, само че избра да го пропусне - както има...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР